Servicehus

På campingen finns två stycken servicehus. Det övre är öppet under hela säsongen medan det nedre enbart är öppet under sommarmånaderna.

I det övre servicehusen finns kök med spis och diskmöjligheter, i det nedre köket finns det även matrum för den som vill inta sin måltid på plats.

På området finns 28 toaletter samt en handikappanpassad toalett med dusch. Det finns 15 st duschar. I anslutning till duschutrymmet finns även ett skötrum för den minsta campinggästen. Här finns skötbord, badbalja, tvättställ samt annat som behövs för daglig skötsel av ett spädbarn.

Strandkiosken

I vår Strandkiosk serverar vi enklare mat, varma och kalla drycker, självklart finns här glass av olika slag. Vi har även bad- och strandleksaker till försäljning. Allt du behöver för en dag på stranden helt enkelt!

Lekrum

För barnen finns leksaker och spel att leka med. Tillsammans kan ni i familjen ha en plats att umgås och ha roligt tillsammans på.

Internet

Vi erbjuder Telia Wifi. 1 gratis surfbiljett per campingtomt/stuga/lägenhet. Har du Telia mobilabonnemang med surf eller något av Telias mobila bredband har du alltid obegränsad och kostnadsfri surf. Du loggar in via Telia.

Cykeluthyrning

I receptionen kan du hyra våra ljusblåa 3-växlade Pilencyklar.
Till Borgholms cyklar du på en härlig och asfalterad cykelväg och det är ca 4 km dit.

TV-rum

TV-rum finns i servicehuset nere vid havet.
Du hittar TV:n i matrummet.