8 november 2019

Nya ledare på Borgholms Campingar!

Agneta Ahlberg tillträder som operativ chef och
Hasse Nilsson som driftledare.

Borgholms Campingar satsar på att stärka ledarskapet, genom Agneta Ahlberg, som blir operativ chef för bolagets växande verksamheter i Borgholm och Köpingsvik, samt Hasse Nilsson som blir driftledare för campingar och badhus.

Verksamheterna, som går under bolagsnamnet Borgholms Campingar, växer ständigt och i nya samarbeten. Nu blir det förstärkning av Agneta Ahlberg som blir ytterst operativt ansvarig för drift, ekonomi/HR och gästservice för Borgholms Campingar och Borgholms Badhus & Gym, samt Hasse Nilsson tillträder tjänsten som driftledare med arbetsuppgifter med ansvar för vaktmästeri och städ, regelbundet underhåll, service och städ av våra fastigheter, byggnader som grönytor, badanläggning, gym, maskiner och fordon samt övrig utrustning.

Agneta Ahlberg; -Spännande och utmanande!
– Verksamheterna växer stadigt och vi behöver en driven person som Agneta, som tar det operativa ansvaret för våra camping- och badhusverksamheter. Med hennes erfarenheter från ledande position som hotellchef på Hotell Borgholm under 11 år, hennes positiva energi och höga ambitioner kommer vi stärka upp och förbättra det dagliga arbetet liksom upplevelsen för våra gäster, säger Hans Gerremo, ordförande i Borgholms Campingar.

Agneta har lång erfarenhet inom besöksnäringen och har gedigna kunskaper i operativt såväl som strategiskt ledarskap. Närmast kommer Agneta från krögarna Karin och Owe Franssons omtalade och framgångsrika restaurangverksamhet Hotell Borgholm, där hon under elva år arbetat som hotellchef. Dessförinnan jobbade Agneta i 5 år inom Skistar Vemdalen inom både gästservice och hotellverksamhet samt marknads- och försäljning på konferenssidan. Agneta har en fil kandidatexamen från Mittuniversitetet i Östersund. Ursprungligen kommer Agneta från Hallstavik i Uppland och är nu bosatt med familj i Borgholm.

– Jag är mycket glad och stolt över förtroendet att få leda det operativa arbetet och vidareutvecklingen av de befintliga verksamheterna och nya projekt. Personal, kvalitet och service är något jag verkligen brinner för och det ska bli mycket spännande och utmanande att få vara en del i bolagets fortsatta resa, säger Agneta Ahlberg.

Agnetas ansvarsområden som operativ chef omfattar verksamheterna: Kapelludden Camping, Köpingbaden Camping, Grönhag Camping samt Borgholms Badhus & Gym.

Hasse Nilsson; – Känns mycket bra!
Hasse har jobbat hos oss i 19 år. Kom till Kapelludden och började på Borgholms Badhus som

 

simlärare m m. Har genomgått alla sysslor i badhuset. År 2014 växlade han om till att gå över till vaktmästeriet som omfattar både campingar och badhus.  Han är nu redo att ta sig an driftledarjobbet och vi från ledningen är glada att han tar detta steg, då han har stor erfarenhet av våra verksamheter under lång tid med olika göromål. -Vi är helt trygga i att Hasse har kapaciteten att leverera i enlighet med de krav som ställs på denna viktiga tjänst i vår bransch.
Hasse´s arbetsuppgifter innefattar övergripande skötsel av campingarna och bad- och gymanläggning. Hasse bor i Färjestaden  med sin familj och kommer ursprungligen från Åseda.

-Jag kan och känner väl till våra verksamheter som jag nu skall ansvara för. Det känns bra och ser fram mot denna utmaning, säger Hasse Nilsson.

– Vi har haft en fin tillväxt under sista tre åren och nu förbereder vi oss för att lägga i nästa växel inför 2020, avslutar Hans Gerremo.

Agneta Ahlberg tillträder tjänsten som operativ chef 1 januari 2020 och Hasse Nilsson tillträdde 15 oktober i år.

 

För ytterligare upplysningar
Kontakta styrelsens ordförande i Kapelludden AB med flera företag, Hans Gerremo 0703-132395,
e-post;  hans.gerremo@borgholmscampingar.se